Lifestyle community voor Friese onderneemsters

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De sandaal is het helemaal!

Wij ontdekten dat er een fraaie collectie sandalen van alle mogelijke merken aan zit te komen die met gemak naar kantoor gedragen kunnen worden. Lekker luchtig, lekker elegant.

Van die easy dunne soepele flipflops met een hielbandje of degelijke stevige exemplaren met klittenband. De sandaal gaat het maken deze zomer. Welke je ook kiest, je kunt er echt mee naar kantoor. Sterker nog; mocht jouw team zover nog niet zijn, dan zal het snel overstag gaan en ook voor de sandaal kiezen. Als the boss ze draagt…

Het is wel zaak dat je kiest voor stijlvolle exemplaren die het liefst een portie duurzaamheid uitstralen. Geen niemendalletjes waarmee je naar het strand gaat, maar echte stappers met een zomerse uitstraling. Neem er een paar van mooi materiaal, met een goede zool, een passend voetbed en in een kek kleurtje.

Nee, het gaat hier niet om gezondheidsschoenen, maar echte trendy exemplaren die je dagelijks dragen kunt. Onder een broek, jumpsuit, rok, jurk en ga zo maar door. Voor als je even geen zin in een hakje hebt en laarzen te warm zijn.

Niet vergeten: de teennagels! Die moeten er natuurlijk uitzien als om door een ringetje te halen. Even naar de pedicure, kleurtje erop en klaar ben je. Laat dat mooie weer maar komen.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

SYMPATHIEK!

Dit artikel krijg je van FFYS cadeau. Om ons te steunen en meer interviews van Friese onderneemsters te lezen word je voor slechts 10 euro per jaar lid van onze community. Zo blijf jij op de hoogte van wat de Friese zakenvrouw beweegt. En hé; je hoeft geen Fries te zijn om lid te worden 😉